Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till SBBF:s SUPerclinic i Göteborg 21 september

27 AUG 2019 09:21
Basketbollsporten utvecklas hela tiden och idrottsrelaterad forskning har dessutom exploderat de senaste åren – det är dags för en ny spelarutvecklingsplan!
Lansering av ny spelarutvecklingsplan (SUP 2.0)!
  • Skapad: 27 AUG 2019 09:21

Du som tränare är navet i Svensk Basket, därför vill vi hälsa dig varmt välkommen att delta i lanseringen av Svensk Baskets Spelarutvecklingsplan 2.0.

Vid fyra tillfällen i höst kommer vi att arrangera SUPerclinics runt om i Sverige. Innehållet och föreläsarna har satts samman för att ge en inblick i den nya spelarutvecklingsplanens grundprinciper och samtidigt ge dig som tränare både verktyg och inspiration. 

Innehållet kommer ha relevans för all verksamhet från barn upp till och med gymnasieåldern, men innehållets primära målgrupp är tränare för ungdomar 12-16 år.

Våra SUPergäster vid samtliga SUPerclinics-tillfällen kommer att vara:

 

Chris Oliver - vår internationella SUPergäst
Chris är en mångårigt erfaren baskettränare från Kanada. Han driver en av världens mest populära basketboll-podcasts - ”The Basketball Podcast” - samt inspirationssidan Basketball Immersion. Chris kommer att dela med sig av sina idéer och erfarenheter kring ”Basketball Decision Training”. 

Patrik Johansen - vår svenska SUPergäst 
Sedan 2018 har Patrik, även känd som ”Drillo”, varit en mycket omtyckt och efterfrågad utbildare. Basketrötterna har han fått genom många års spelande och coachande i Bollstanäs SK Basket. Idag tränar han lag i Tureberg Basket. Patriks tema kommer att vara ”Gömma grönsakerna”.

Dennis Hörtin från AIK Ungdomsfotboll - vår SUPergäst från fotbollsvärlden
Dennis kommer att berätta om den utvecklingsprocess AIK Ungdomsfotboll är inne i just nu. Föreningen har valt att anamma ett icke-linjärt synsätt på föreningsutveckling med spelarutbildning i fokus. Vi får ta del av hur en stor barn- och ungdomsförening byggt om sin struktur för att få en bättre verksamhet för barn, ungdomar, tränare och föräldrar. Temat är ”Ändra en föreningskultur”.

Det finns fyra tillfällen för dig att välja på:
GÖTEBORG - 21 september, kl 10:00-18:00 i Idrottshögskolan
LULEÅ - 22 september, kl 10:00-18:00 
STOCKHOLM - 2 november, kl 10:00-18:00 
SÖDERTÄLJE - 3 november, kl 10:00-18:00 

Lunch och fika ingår.

Samtliga pass under våra SUPerclinics kommer att vara interaktiva och ni bjuds in till delaktighet och viss aktivitet.

 

Kostnad
SUPerclinicen är avgiftsfri (värde 1300 kr) så länge du närvarar. Om du har anmält dig men får förhinder, måste du meddela oss 7 dagar i förväg. Fakturan skickas till din förening enbart om du inte dyker upp på clinicen och inte har avbokat 7 dagar i förväg. 

Det finns 100 platser per tillfälle, så det är ”först till kvarn” som gäller.

Anmälan
Du anmäler dig genom att klicka på länken nedan, den tar dig vidare till SBBF:s nya digitala utbildningsplattform (du kan komma att behöva aktivera ditt konto där). Anmälan är öppen fram till 7 dagar före respektive datum. Meddela din förening att du har anmält dig!

Anmäl dig här: SBBF Utbildningsplattform

Vi ser fram emot att träffa dig vid någon av de fyra SUPerclinicsen!

Skribent: Michael Malm
Epost: Adressen Gömd

SpaldingWestrasHemsida

BasketshopSeWestrasHemsida

SpaldingBasketshopCupWestrasHemsida

 Bildresultat för instagram

 

 

Postadress:
Westra Sveriges BDF
Ängåsvallen
421 47 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0704402713
E-post: westrabasket@westrab...

Se all info